Strojírenství

05. prosince 2018 00:42

HENNLICH CEMA-TECH …vše pro průmyslové mazání

S mazáním strojů, přečerpáváním maziv, dávkováním maziv, aplikací maziva na plochy, ale i s drobnou mazací technikou přichází do styku drtivá většina průmyslových firem. Jednou z nejvýznamnějších společností v ČR a SR, působících v tomto oboru je divize CEMA-TECH firmy HENNLICH. Systémy i jednotlivé komponenty mazací techniky firma představí na letošním MSV v Nitře, který se koná od 23. do 26.5. 2017. Expozici divize CEMA-TECH naleznete v pavilónu M1 na společném stánku firmy HENNLICH.

„Našim zákazníkům dodáváme komplexní služby, od technického poradenství a návrhu systému na míru, přes dodávku komponentů, montáž a uvedení do provozu, až po servis a dodávku náhradních dílů. Za dobu naší existence jsme realizovali tisíce úspěšných dodávek našich systémů prakticky do všech odvětví průmyslu.“ uvádí šéf divize CEMA-TECH Milan Dvořák.

Inzerce

Centrální mazání

CEMA-TECH je autorizovaným distributorem mazacích systémů SKF zahrnující systémové a komponentové portfolio obchodních značek LINCOLN, VOGEL, MECA-FLUID, SAFEMATIC a dalších. Koncern SKF je v oboru mazání suverénní světovou jedničkou.

Na centrální mazací systém je možné napojit skupinky mazaných míst, stroje, linky i celé provozy.

Dávkování maziv

Především pro jednoúčelová pracoviště v automobilovém průmyslu, na kterých dochází ke kompletaci sestav z více dílů, jsou určeny systémy dávkování maziv, kde divize CEMA-TECH spolupracuje s významným švýcarským výrobcem ABNOX.

Aplikace maziv na plochy

„V oblasti systémů aplikace maziv na plochy spolupracujeme s německým výrobcem RAZIOL Zibulla & Sohn,“ doplnil Milan Dvořák. Systémy a maziva RAZIOL nacházejí uplatnění všude tam, kde jsou využívány procesy tváření, u kterých je vstupním materiálem plech. Jde o aplikace pro střihání, tažení, ohýbání nebo profilování plechů.

Mazací technika

V sortimentu divize CEMA-TECH naleznete také široké spektrum mazací techniky, kam patří mazací hlavice, automatické maznice, mazací lisy, přečerpávací technika, olejoznaky a podobně.

Odštepný závod CEMA-TECH je součástí obchodně-výrobní společnosti HENNLICH (ČR), která je dodavatelem široké škály technických komponentů a profesionálních technických řešení.

Společnost spadá pod evropskou skupinu HENNLICH.

Kontakt:

o.z. CEMA-TECH firmy HENNLICH s.r.o.

Obr. Logo CEMA-TECH

Dolní 183/30

CZ – 591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

tel./fax: +420 566 630 524

e-mail: cema-tech@hennlich.cz

www.hennlich.cz/cematech

Mohlo by se Vám líbit

3D tisk netvoří jen z plastu, nové tiskárny zpracují i sklo nebo ocel

Trojrozměrný tisk od svých počátků spoléhal zejména na plastové materiály, které jeho použití v některých oblastech limitovaly. Díky vývoji však 3D tisk nově umí pracovat například […]

Komentář: Do roku 2030 nám bude chybět 53 000 řemeslníků. AI může zachránit tradiční profese

Autor: Tomáš Kocifaj, CEO agentury Brilo Inzerce Trh práce v Česku, stejně jako v celé Evropě, v současné době čelí vážnému problému: nedostatku šikovných řemeslníků. […]

Značka MITUTOYO – záruka trvalých inovací

Svět inovací se nevyhýbá ani dalšímu rozvoji v oblasti klasických dílenských měřidel. Firma Mitutoyo patří mezi největší výrobce v oboru přesné měřicí techniky a její nové produkty […]