Strojírenství

14. července 2024 16:46

Veletrh EuroBLECH 2024 uvádí nové způsoby zapojení do produktivity

Tisíce expozic a čtyři dny intenzivního sourcingu produktů, navazování kontaktů a výuky: Obor zpracování plechu se připravuje na laťku nastavující akci: veletrh EuroBLECH 2024 předvádí největší světový výběr technologií zpracování plechu na jednom místě. Návštěvníci se mohou těšit na průkopnickou událost v jádru oboru, která se odráží v mottu letošního ročníku „The Power of Productivity“ (Síla produktivity), i na primární přístup ke špičkovým dodavatelům, živým ukázkám a světovým premiérám. Registrace návštěvníků je již spuštěna včetně dalších voleb vstupenek, jako jsou Prohlídky s průvodcem a speciální „Den kariér“ pro rozvíjející se talenty.

Inzerce

Právě byla zahájena registrace návštěvníků na akci EuroBLECH – 27. mezinárodní veletrh technologií zpracování plechu, která se koná ve dnech 22. až 25. října 2024 na výstavišti v německém Hannoveru. Jde o největší světový veletrh pro zpracování plechu, který pokrývá celý dodavatelský řetězec v 15 různých technologických odvětvích v devíti výstavních halách. Letošní ročník se zaměřuje na technologie zvyšující produktivitu, a uvádí to nejnovější, co trh nabízí v oblasti zvyšování produkce a efektivity při přizpůsobování jednotlivých výrobních procesů komplexním požadavkům chytré výroby.

Nadcházející akce nabídne přibl. 90 tisíc metrů čtverečních čisté výstavní plochy, což umožní přímý přístup a navazování kontaktů s dodavateli z řad renomovaných firem i malých a středních podniků z celého světa, přičemž více než 60 % vystavovatelů přijede ze zahraničí. Mezi hlavní vystavovatelské země pro rok 2024 patří kromě Německa také Itálie, Turecko, Čína, Španělsko, Nizozemsko, Švýcarsko, Tchaj-wan, Polsko, Belgie, Rakousko, Indie, Francie a USA. Na výstavní ploše se budou prezentovat známé značky, jako jsou Adige, AIDA, Amada, Bystronic, Dimeco, Durma, Haco, LVD, Messer Cutting Systems, Pivatic, Prima Power, Salvagnini, Schuler, Thyssen, TRUMPF, Yamazaki Mazak a mnoho dalších. Ty budou navíc doplněny vysoce specializovanými malými a středními podniky i vystavovateli, kteří při své premiéře předvedou novátorskou sílu na trhu.

Expozice pokrývají vše, co souvisí se zpracováním polotovarů i hotových výrobků, včetně plechů, trubek, profilů a plastových hybridů. Návštěvníci budou mít celou řadu příležitostí seznámit se s nejnovějšími technologiemi v oblastech ražení, děrování, lisování, tváření, řezání, spojování, svařování, upevňování, manipulace, dokončování, kontroly kvality, CAD/CAM/CIM, nástrojů, strojních součástí, vybavení skladů a továren, recyklace materiálů, výzkumu a vývoje i mnoha dalších.

Za zmínku stojí proaktivní přístup dodavatelů technologií, kteří se v posledních letech snaží zajistit budoucnost oboru pomocí novátorství, efektivity a adaptability. „Jdou-li na vás změny rychle, musíte s jejich řešeními přicházet ještě rychleji,“ říká jménem firmy RX Evelyn Warwicková, ředitelka akce EuroBLECH. „Integrace umělé inteligence a strojového učení přináší do oboru revoluci a umožňuje dosáhnout nebývalých úrovní přesnosti i efektivity. Automatizace a robotika pokračují ve vývoji, zefektivňují výrobní procesy a snižují manuální práci, zatímco internet věcí propojuje stroje a systémy ke sledování a optimalizaci v reálném čase. Tyto inovace, představené na letošním veletrhu EuroBLECH, podtrhují odhodlání tohoto oboru plnit rostoucí požadavky na přizpůsobování, udržitelnost a chytrou výrobu.“

Jedinečná cesta návštěvníků do stanice „The Power of Productivity“ (Síla produktivity)
Vedle tisíců expozic a zástupců dodavatelů ve výstavních halách nabízí veletrh v roce 2024 návštěvníkům obrovskou řadu příležitostí, jak se osobně seznámit s novátorstvím, včetně nových Prohlídek s průvodcem na témata, jako jsou „Automatizace a robotika“ a „Průmyslový internet věcí (IIoT)“, pro optimalizaci efektivity výroby. Oblíbené Fórum přednášejících navíc přináší praktické poznatky a znalosti o aktuálních klíčových tématech, jako jsou „Automatizace, robotika a koboty“ ve Fóru I a „Digitalizace, průmyslové metaversum (AI, VR, AR, IIoT) a kybernetická bezpečnost“ ve Fóru II. Prestižní ceny „EuroBLECH Awards“ budou uděleny pěti vítězům za mimořádné úspěchy v oblasti technické dokonalosti a novátorství. V pátek se opět koná Den kariér, který podporuje mladé talenty v oboru.

Způsoby, jak se zapojit před akcí
Oficiální webové stránky poskytují rozsáhlé informace o profilu veletrhu a jeho návštěvě, včetně informací o Dopravě a ubytování, úplného Seznamu vystavovatelů s popisem firem a produktů i komplexního On-line náhledu veletrhu s funkcemi vyhledávání a filtrování, které účastníkům pomohou najít firmy a produkty, které jsou pro ně nejdůležitější. Kliknutím na malou ikonu si mohou uživatelé vytvořit seznam oblíbených dodavatelů, který lze vyexportovat a snadno zpřístupnit na více zařízeních. Návštěvníci se také mohou přihlásit k odběru E-novinek EuroBLECH pro obdržení informací před konáním veletrhu.

Otevírací doba a vstupenky
Veletrh EuroBLECH 2024 se koná od 22. do 25. října 2024 na výstavišti v německém Hannoveru v halách 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 a 27. Přístup pro návštěvníky je přes vchody West 1, West 2, Nord 1, Ost 3 a Süd 1. Denní otevírací doba je od 9:00 do 18:00. Registrace, Prodejna vstupenek a Akreditace pro média jsou nyní otevřeny. Jednodenní vstupenka stojí 39 eur a permanentní vstupenka stojí 70 eur (platí na všechny čtyři dny veletrhu). K dalším volbám vstupenky patří Prohlídka s průvodcem (25 eur), oficiální katalog veletrhu (44 eur) a volný vstup pro studenty a učně na Den kariér v pátek 25. října (k dispozici na místě po předložení platného studentského průkazu).

Nabídky balíčků pro rezervace vystavovatelů na poslední chvíli
Doporučujeme firmám, které hodlají vystavovat ještě letos, aby ihned kontaktovaly tým výstavy. Jsou totiž k dispozici balíčky pro účast typu na poslední chvíli, včetně balíčku myEuroBLECH Easy Package a balíčku First Time Exhibitor Package, které poskytují marketingové služby i snadná řešení na klíč. Všechny důležité informace pro vystavovatele najdete on-line.

www.euroblech.com

Mohlo by se Vám líbit

HIWIN na brněnském strojírenském veletrhu potvrdil pozici spolehlivého a solidního dodavatele řešení pro průmyslovou automatizaci a robotizaci

Význam společnosti HIWIN na trhu polohovacích systémů a lineární techniky roste Společnost HIWIN ve své expozici na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2024 v Brně představila ucelenou […]

Slévárny automatizovaly propichování forem

Slévárny Třinec zmodernizovaly pracoviště automatického formování linky na Slévárně šedé litiny II. Konkrétně se jedná o automatické propichování forem. Investice přesáhla hodnotu 7 milionů korun. […]

Inovace výroby a produktivity: v Hannoveru se otevře veletrh EuroBLECH 2024

Od 22. do 25. října se v Hannoveru sejde mezinárodní obor zpracování plechu na 27. ročníku veletrhu EuroBLECH – největší světové přehlídce aktivních strojních zařízení a […]